Home | Kantoorvisie | Specialisaties | Mediation | Advocaten | Vacatures | Nieuws | Contact
Onze visie!
Print pagina

Het Rechtshuis heeft vanuit een moderne en klantgerichte visie voor specialisatie en mediation gekozen. Wij zijn er namelijk voor u. Onze uitdaging is om aan uw specifieke wensen en behoeften zoveel mogelijk tegemoet te komen. En dat gaat in onze optiek verder dan het enkel geven van een goed juridisch advies. Wij proberen u in het totale proces te ondersteunen en nemen het probleem zoveel mogelijk uit handen. Zonder daarbij drempels op te werpen.

U ziet dit niet alleen terug in de korte duidelijke naam van ons kantoor en het moderne pand, ook onze werkwijze ondersteunt dit.

Onze werkwijze!

In een eerste kennismakingsgesprek geven wij u een heldere en eerlijke inschatting van uw kansen. Wij maken daarbij een zorgvuldige afweging van uw (financiële) belangen, inclusief voor- en nadelen. Over het algemeen geheel kosteloos en vrijblijvend. Vaak bent u hiermee al geholpen!

Maar ook vanaf het moment dat wij uw belangen verder mogen behartigen, blijven uw wensen en behoeften centraal staan. Het Rechtshuis streeft immers naar langdurige relaties. Betrokkenheid en een open, eerlijke communicatie is hiervoor belangrijk. Dat realiseren wij ons. U moet namelijk kunnen vertrouwen op de deskundigheid van uw advocaat. Om te beginnen zoeken wij de advocaat die het beste bij u past. Verder luisteren wij echt naar u voordat wij u adviseren en begeleiden. Bovendien maken wij vooraf duidelijke (financiële) afspraken met u en komen wij deze afspraken ook na! En gedurende de behandeling van uw zaak houden wij u vanzelfsprekend van alle belangrijke ontwikkelingen op de hoogte. Met duidelijke taal.

Samen met u streeft Het Rechtshuis naar het beste resultaat. Onze aanpak daarbij is doeltreffend en biedt u vele voordelen. Dit kan dankzij de grote kennis en ervaring van onze advocaten. En als procederen niet in uw belang is, dan proberen wij dit te voorkomen. Met of zonder tussenkomst van de rechter, samen vinden wij uiteindelijk een passende oplossing voor uw geschil.

Klanttevredenheidsonderzoek

Uitspraak uit klanttevredenheidsonderzoek: