header Arbeidsrecht Familierecht Verbintenissenrecht

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Voordelen specialisatie! Print pagina

Het belang van de keuze voor een gespecialiseerd advocaat groeit. De maatschappij wordt complexer en de wet- en regelgeving neemt steeds verder toe. Uw advocaat moet dus wel van de meest recente ontwikkelingen op de hoogte zijn èn blijven. Het Rechtshuis is een ervaren specialist op het gebied van arbeidsrecht, familierecht en verbintenissenrecht. Bijzonder hieraan is dat dit vooral voor u vele voordelen met zich mee brengt! U krijgt de deskundige hulp en het advies waaraan u behoefte heeft. Onze experts kennen de markt immers en zijn daardoor in staat om uw belangen optimaal te behartigen. Meer kennis betekent bovendien een verhoogde kwaliteit en slagingskans! En indirect een besparing van tijd en daarom ook kosten. Bij ons bijvoorbeeld direct de juiste koers en geen onnodige onderzoeken.

Verhoogde kwaliteit!

De advocaten van Het Rechtshuis volgen jaarlijks een groot aantal cursussen op hun vakgebied en trainen op deze manier hun kennis en vaardigheden. Gedeeltelijk wordt deze bijscholing verplicht gesteld vanuit de Nederlandse Orde van Advocaten. Echter daarnaast zijn onze advocaten ook lid van een specialisatievereninging. Dit lidmaatschap vereist een verhoogde kennis en ervaring op het rechtsgebied en kan als een soort kwaliteitskeurmerk worden beschouwd. Onze advocaten doen bovendien in de dagelijkse praktijk veel extra kennis en ervaring op. Juist mede dankzij de keuze voor specialisatie. Proceservaring is immers onmisbaar voor een goede advisering.

Natuurlijk benutten wij deze actuele kennis en vaardigheden bij de behartiging van uw belangen. Het directe gevolg is een hogere kwaliteit en dus vaak een beter eindresultaat. Uw advocaat kan u immers snel en doeltreffend adviseren. Dat geeft niet alleen onze advocaten een voorsprong. U dus ook!

De kwaliteit van de dienstverlening komt niet alleen voort uit een hoge kennisgraad. Wij beseffen dat ook het proces van dienstverlening en de wijze waarop wij uw belangen behartigen voor u belangrijk zijn. Ook dit heeft dan ook onze constante aandacht.

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

blank