header Arbeidsrecht Familierecht Huurrecht

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Specialist huurrecht! Print pagina

Huurt of verhuurt u een woonruimte of bedrijfsruimte? En zijn de belangen van u en uw (ver)huurder niet (meer) hetzelfde? Het Rechtshuis adviseert u. En omdat het huurrecht vele aspecten kent, is het werk voor specialisten!

Het huurrecht bepaalt hoe huurder en verhuurder met elkaar om moeten gaan. Beide partijen hebben ten opzichte van elkaar namelijk bepaalde rechten en verplichtingen. Voor de (ver)huur van bedrijfsruimte gelden bovendien weer andere wettelijke bepalingen dan voor de (ver)huur van woonruimte. Voor u dus belangrijk om te weten wat deze rechten en plichten zijn. U wilt toch weten wat u mag verwachten en hoe u bepaalde zaken kunt afdwingen? Bijvoorbeeld ingeval van de beƫindiging van de huurovereenkomst, ontruiming of achterstallig onderhoud.

In het huurrecht gaat het vaak om langlopende contracten. Zeker dan is het belangrijk dat zaken goed zijn geregeld. En dat vraagt natuurlijk heldere afspraken. Ook nu is juridische bijstand al in een vroeg stadium gewenst. Al bij het opstellen van de huurovereenkomst zelf. Voor de verhuurder is het namelijk van groot belang dat de gehanteerde huurovereenkomst waterdicht is. Dat kan op de diverse manieren. Een huurder geniet weer een bepaalde huurbescherming. Zijn bijvoorbeeld de wettelijke bepalingen over huurprijzen, de duur van de overeenkomst en opzegging in acht genomen? Tijdige advisering kan een conflict voorkomen. Een vakkundig advies zorgt er bovendien voor dat u direct inzicht heeft in uw positie zodat u weet waar u aan toe bent!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mr. Hugo van de Kerkhof.

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

blank